Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Переглядів: 3362
28.10.2016 - 12:14

18 жовтня 2007 року за ініціативою Європейського Парламенту був започаткований Європейський день боротьби з торгівлею людьми, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

Мета кампанії – донести до громадян, що проблема торгівлі людьми актуальна для України та особливо Донецької області. Ця проблема стосується не лише жертв сучасного рабства, але і кожного громадянина, який може випадково потрапити до кримінальних осіб чи організацій. Також це питання підтримки й реабілітації жертв торгівлі людьми та ефективної співпраці всіх державних та громадських організацій з метою подолання цього негативного явища.

В рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії з питань протидії торгівлі людьми Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради з 18 по 28 жовтня 2016 року були організовані заходи щодо протидії торгівлі людьми.

Протягом 10 днів в вищих навчальних закладах I-IV рівня акредитації  та закладах професійно-технічної освіти розташованих на території міста Бахмут проводилися круглі столи «Безпечне працевлаштування», «Як не стати живим товаром», лекції, інформаційні години «Торгівля людьми – проблема сьогодення», «Попередження і припинення торгівлі людьми», «Торгівля людьми або інша незаконна угода», «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», «Торгівля людьми в Україні, причини поширення», також з метою інформаційної обізнаності населення щодо запобігання торгівлі людьми в місті були розміщенні бігборди з соціальною рекламою.

Нагадуємо, що в Україні працює Національна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 0-800-505-501 – безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні, 527 – безкоштовно з номерів Київстар, МТС та LIFECELL.

18 жовтня 2007 року за ініціативою Європейського Парламенту був започаткований Європейський день боротьби з торгівлею людьми.