Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 98 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Методична конференція викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів

Переглядів: 3056
28.10.2016 - 08:18

27 жовтня 2016 року в Школі мистецтв міста Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» для викладачів мистецьких навчальних закладів за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».

Організаторами заходу виступили викладач вищої категорії музично-теоретичних дисциплін Шкель С.В. та директор Світлодарської музичної школи Кузьмина О.В..

Форум поєднав викладачів мистецьких закладів області з міст Світлодарськ, Бахмут, Покровськ, Сіверськ, Слов’янськ, п.г.т. Миронівський, с. Опитне та інших.

Слухачам було представлено 8 доповідей. Тема висвітлювалась у кожному виступі глибоко та з проекцією на практичну роботу та власний досвід роботи викладачів.  Особливо відзначалась помітна роль предметної інтеграції та творчих форм роботи на уроках музично-теоретичних дисциплін та з фаху.

Високий професійний рівень продемонстрували викладач вищої категорії музично-теоретичних дисциплін Шкель С.В. (м. Світлодарськ), викладач I категорії фах – фортепіано Ульяненко О.В. (м. Світлодарськ), старший викладач вищої категорії фах – саксофон Тарасенко В.В. (м. Слов’янськ), викладач з фаху фортепіано Козуліна І.В. (п.г.т. Миронівський), викладач-методист вищої категорії музично-теоретичних дисциплін Панасенко І.О (м. Слов’янськ) виступи яких мали глибоко пізнавальне та мотиваційне спрямування. Приємно було бачити та слухати людей закоханих у свою справу, самовідданих роботі викладачів – професіоналів.

Сподіваємось, що музично-теоретична конференція започаткує багаторічну традицію якісного обміну професійним досвідом та сприятиме підвищенню рівня викладання музично-теоретичних дисциплін  та фахових предметів у школах естетичного виховання області.

27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».27 жовтня 2016р. в Школі мистецтв м. Бахмут відбулась методична конференція початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Світлодарська музична школа» за темою: «Інтеграційні процеси в сучасній музичній школі».

Останні статті на сайті