Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 94 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Хвилина радісного читання

Переглядів: 2293
27.10.2016 - 13:14

26 жовтня 2016 року на хвилину радісного читання «Час казок для малюків» до читальної зали міської бібліотеки для дітей завітали дві групи вихованців дитячого садочка № 25 «Дзвіночок».

Звичайний день став для дошкільнят справжнім святом. Бібліотекарі познайомили своїх читачів з чарівним світом казок, показали багато яскравих книжок та прочитали казку Михайла Коцюбинського «Чого ж вони зраділи?». Виразне, майже артистичне читання казки вголос у виконанні бібліотекарів О.Ю. Сторожук та Л.В. Комісаренко справило велике враження на малюків. Діти жваво обговорювали вчинки казкових героїв, їх поведінку.

Дуже сподобались гостям розваги, підготовлені бібліотекарями: казкова вікторина «Впізнай казку», веселі ігри «Пузир» та «Давай разом з нами».

Дітлахам було так цікаво, що вони ще довго не хотіли покидати бібліотеку. Переглядали новинки літератури, цікаві книги з виставок та поличок, випробовували можливості комп’ютера та Інтернету.

Працівники бібліотеки знають, що після заходів з дошкільнятами саме вони приводять своїх мам, пап, бабусь, щоб записатися до бібліотеки і бути повноправними читачами.

Міська бібліотека для дітей завжди рада своїм гостям!

26 жовтня 2016 року на хвилину радісного читання «Час казок для малюків» до читальної зали міської бібліотеки для дітей завітали дві групи вихованців дитячого садочка № 25 «Дзвіночок». 26 жовтня 2016 року на хвилину радісного читання «Час казок для малюків» до читальної зали міської бібліотеки для дітей завітали дві групи вихованців дитячого садочка № 25 «Дзвіночок». 26 жовтня 2016 року на хвилину радісного читання «Час казок для малюків» до читальної зали міської бібліотеки для дітей завітали дві групи вихованців дитячого садочка № 25 «Дзвіночок». 26 жовтня 2016 року на хвилину радісного читання «Час казок для малюків» до читальної зали міської бібліотеки для дітей завітали дві групи вихованців дитячого садочка № 25 «Дзвіночок».