Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

На Донеччині вилучено фальсифікованих алкогольних напоїв на 300 тисяч гривень

Переглядів: 2917
24.10.2016 - 11:34

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операції «Акциз-2016», направлених на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.

Співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань спільно з оперативним управлінням ГУ ДФС у Донецькій області та управлінням оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) проведено заходи спрямовані на викриття фактів незаконного обігу фальсифікованих алкогольних напоїв на території обслуговування.

За результатами проведених заходів на території Донецької області 20 жовтня 2016 року було проведено обшуки та огляди 7 торгівельних об’єктів, в ході яких з незаконного обігу вилучено 2168 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв у скляних пляшках різної ємності, на загальну суму  300 тис. гривень. 

Слідство триває.

Останні статті на сайті