Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Місцеві бюджети Донеччини одержали майже на 2 мільярди гривень більше, ніж торік

Переглядів: 4264
24.10.2016 - 11:28

З початку 2016 року місцеві бюджети Донецької області одержали 5,9 млрд. грн., що на 33% або майже на 2 млрд. грн. більше ніж за звітний період минулого року. Зокрема, середньомісячний показних надходжень до місцевої казни у 2016 році склав 656 млн. грн., проти 445 млн. грн. у 2015 році. Таке збільшення надходжень перед усім є результатом плідної співпраці працівників територіальних органів фіскальної служби Донеччини з місцевими громадами, платниками податків та органами місцевого самоврядування.

Основним бюджетоформуючим податком місцевіх бюджетів Донеччини як завжди, залишається податок на доходи фізичних осіб – 62% від загального збору. Так, за дев’ять місяців поточного року цього податку надійшло на 1 млрд. грн. більше ніж торік, а  саме – 3,7 млрд. гривень.

Друге місце в наповненні місцевої казни між собою поділяють плата за землю та екологічний податок – 12 та 11 відсотків відповідно, що у грошовому еквіваленті складає понад 716 млн. грн. та майже 660 млн. грн. відповідно.

Крім того, представники спрощеної системи оподаткування перерахували до бюджету більш, ніж 352 млн. грн. (6%), що майже на 66% більше аналогічного періоду минулого року.

Також, з початку року спостерігається приріст надходжень до місцевих бюджетів в порівнянні з показниками минулого року акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів, а саме на 25%. У 2016 році місцеві бюджети отримали понад 272 млн. грн. цього податку.

Останні статті на сайті