Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Можеш вибирати друзів і дружину, вибрати не можна тільки Батьківщину

Переглядів: 3259
18.10.2016 - 08:05

З метою виховання любові до рідного краю та Батьківщини, ціннісного ставлення учнів до суспільства і держави, формування національної самосвідомості протягом жовтня у Бахмутській школі №9 проходить тематичний місячник національно-патріотичного виховання, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.

Робоча група з підготовки місячника складалася з педагогів, учнівського активу та батьків, тому під час планування даного місячника було враховано думки усіх його учасників. Акцент зроблено на вихованні покоління, що вміє перемагати свої слабкості, має твердий характер та активну життєву позицію.

Під час урочистого відкриття місячника, який проходить під гаслом «Можеш вибирати друзів і дружину, вибрати не можна тільки Батьківщину», школярі й педагоги отримали завдання і були націлені на активність та відповідальне ставлення до виконання доручень. Єдиний тематичний урок «Будь не тільки сином свого батька – будь і сином свого народу» був спрямований на усвідомлення кожною дитиною, що вона – маленька частинка великого народу, який має героїчну історію й багату культуру.

«Ігри патріотів» - низка найулюбленіших заходів. Перший день змагань «Смуга перешкод» проведено Бахмутським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій. Валерій Кучер та Юрій Гончаров зуміли зацікавити абсолютно усіх учнів школи змаганнями спортивно-туристичного напрямку. Незабутні враження залишили пошуки козацьких скарбів, інтелектуальні змагання зі знань географії рідного краю та екології. Різноманітна програма Центру дозволила кожному учаснику гри реалізуватися та спробувати себе у різних видах діяльності. Висловлюємо вдячність педагогам за незабутні враження. Змагання з кульової стрільби – другий день «Ігор патріотів». Команди-учасники усвідомили, що стрільба – це не веселощі, а серйозний конкурс, що вимагає відповідального ставлення.

У час цифрових технологій читання літератури втрачає популярність не лише серед дітей, але й серед дорослих. Тому з метою формування читацьких інтересів у шкільній бібліотеці діє творчий клуб «За покликом душі», який зібрав поціновувачів патріотичної поезії. Прохолодного похмурого дня Надія Сироватська зібрала у затишній бібліотеці усіх, хто відчуває палку любов до українського слова, зігріла чашкою ароматного чаю з липою та чебрецем, полум’ям свічки. Звучали найзаповітніші слова: «Одна Батьківщина, і двох не буває».

З метою виховання любові до рідного краю та Батьківщини, ціннісного ставлення учнів до суспільства і держави, формування національної самосвідомості протягом жовтня у Бахмутській школі №9 проходить тематичний місячник національно-патріотичного виховання.З метою виховання любові до рідного краю та Батьківщини, ціннісного ставлення учнів до суспільства і держави, формування національної самосвідомості протягом жовтня у Бахмутській школі №9 проходить тематичний місячник національно-патріотичного виховання. З метою виховання любові до рідного краю та Батьківщини, ціннісного ставлення учнів до суспільства і держави, формування національної самосвідомості протягом жовтня у Бахмутській школі №9 проходить тематичний місячник національно-патріотичного виховання.