Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Представники Комітету закордонних справ Великої Британії відвідали Бахмут з робочим візитом

Переглядів: 1590
17.10.2016 - 17:11

17 жовтня 2016 року Бахмут з ​​робочим візитом відвідали представники влади Великобританії.   

Депутати Британського парламенту відвідали КПВВ Зайцеве та поспілкувались із людьми, які стояли у черзі на пункті в’їзду-виїзду, після чого члени англійського комітету з питань міжнародної політики, а також народні депутати, поспілкувалися разом зі студентами та викладачами Горлівського інституту іноземних мов, представниками Бахмутської міської ради та громадськістю.

Зустріч представників Британського парламенту і студентів та викладачів пройшла в навчальному корпусі інституту іноземних мов.

Основною метою британських парламентарів є моніторинг ситуації та підготовка детального звіту про реальний стан речей у зоні російської агресії для прийняття Парламентом Сполученого Королівства подальшого рішення щодо стратегії стосовно Російської Федерації.

Британські парламентарі цікавилися суспільно-політичною ситуацією в регіоні, відновленням інфраструктури регіону,  допомогою тимчасово переміщеним особам, а також ситуацією з виплатою пенсій та дотриманням законів на тимчасово окупованих територіях.

17 жовтня 2016 року представники Комітету закордонних справ Великої Британії відвідали Бахмут з робочим візитом.17 жовтня 2016 року представники Комітету закордонних справ Великої Британії відвідали Бахмут з робочим візитом.

Останні статті на сайті