Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Урядовий портал

День захисника України у Бахмутській школі №5

Переглядів: 2334
12.10.2016 - 13:07

У Бахмутській школі №5 з профільним навчанням з метою виховання в учнів школи поваги до героїзму, формування таких якостей як відвага та патріотизм, організовано проведення заходів до Дня захисника України.

Учні школи активно долучилися до загальношкільної акції «Напиши листа захиснику» в рамках проведення заходів, спланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, та передали листи військовослужбовцям, яких привітали зі святом мужності та відваги.

Учні 4-5 класів взяли участь в обласній віртуальній виставці-конкурсі квіткових композицій до Дня захисника України від НЕНЦ та організували виставку «Квіти України» у школі.

Святковий тиждень насичений різноманітними заходами в школі. Учні 2-6 класів оформили виставку малюнків «14 жовтня – День захисника України», а в бібліотеці школи можна ознайомитися з виставкою літератури про історію козацького війська.

День захисника України у Бахмутській школі №5День захисника України у Бахмутській школі №5День захисника України у Бахмутській школі №5День захисника України у Бахмутській школі №5

Останні статті на сайті