Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Осінній ярмарок у «Кріпиші»

Переглядів: 3197
12.10.2016 - 13:05

На початку жовтня у дошкільному навчальному закладі №49 «Кріпиш» стартував святковий феєрверк осінніх забав для дітей. Першими на святі «Осінній ярмарок» розважалися вихованці старших груп «Соняшники», «Казка», «Барвінок» і «Посмішка».

Сценарій святкового дійства, який розробили керівники музичні Олена Багдасарян та Ірина Ісаєва, розгортався навколо традиційного українського осіннього ярмарку. Веселі герої, дід та баба, зазивали всіх на світо. А продавці, серед яких була навіть Коза-дереза, веселили народ.

Дошкільники із задоволенням співали українських пісень, танцювали, грали, читали вірші, брали участь в іграх-атракціонах. Наприкінці ярмарку діти мали змогу взяти участь в караоке у «Грай-місті», у козацьких розвагах, спробувати свої сили у виконанні поробок у техніці «орігамі». Бажаючі змогли сфотографуватися у студії «Кріпиш» і зробити цікавий аквагрим.

Свято завершилось справжнім ярмарком-продажем, де діти разом з батьками придбали виготовлені власноруч осінні поробки з природного матеріалу та улюблені солодощі.

Діти і батьки вдячні педагогам Ользі Маляренко, Ларисі Пискун, Оксані Дудка, Оксані Євтушенко, Олесі Кушаба, Надії Недосека, Ларисі Лесаковій за яскраве виконання ролей і створення святкової атмосфери.

Осінній ярмарок у «Кріпиші»Осінній ярмарок у «Кріпиші»Осінній ярмарок у «Кріпиші»Осінній ярмарок у «Кріпиші»