Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

АРТ-проект "Старовинний Бахмут"

Переглядів: 2057
10.10.2016 - 13:07

10 жовтня 2016 року відбулась презентація спільного українсько-польського АРТ-проекту "Старовинний Бахмут", основним завданням якого було розвиток туризму в Бахмуті  та створення привабливих умов для відвідування нашого міста.

Спочатку презентації учасники взяли участь в автобусній екскурсії історичними місцями Бахмута, завдяки яким наше місто входить до Ліги історичних міст України. Першим об’єктом автобусної екскурсії була набережна ріки Бахмут, яка дала місту свою назву. Біля Школи мистецтв міста Бахмут учасники побачили табличку, що підтверджує приналежність будівлі до історико-культурної спадщини міста.

Після екскурсії в виставковому залі краєзнавчого музею відбулась прес-конференція та презентація самого проекту, на якій виступили Світлана Кіщенко – секретар Бахмутської міської ради, Ганна  Бокова - керівник проекту,  представники української та польської сторони виконавців проекту.

Проект був виконаний громадською організацією «Інтерньюз-Україна» при підтримці Бахмутської міської ради у співпраці з Об’єднанням українців у Польщі та за сприяння Польсько-канадської програми підтримки демократії, яка спів фінансується з програми польської співпраці на користь розвитку Міністрерства закордонних справ Республіки Польща та Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

АРТ-проект "Старовинний Бахмут"АРТ-проект "Старовинний Бахмут"АРТ-проект "Старовинний Бахмут"АРТ-проект "Старовинний Бахмут"АРТ-проект "Старовинний Бахмут"АРТ-проект "Старовинний Бахмут"АРТ-проект "Старовинний Бахмут"