Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 99 гостей.

Презедент України

У Бахмуті пройшов семінар по використанню електронної системи державних закупівель Prozorro

Переглядів: 2752
06.10.2016 - 09:49

6 жовтня 2016 року у великому залі виконкому для представників установ, організацій та підприємств міста пройшов практикум з використання електронної системи державних закупівель Prozorro.

Тренер Денис Баранець представляє команду, яка займається впровадженням системи ProZorro в Дніпропетровській області, і також займається навчанням в Запорізькій і Донецькій областях.

Учасники семінару змогли дізнатися і отримати практичні інструменти для роботи в системі ProZorro. Також Денис Баранець детально показав присутнім алгоритм роботи в системі електронних державних закупівель ProZorro.

Оскільки в Бахмуті робота з електронними закупівлями не в новинку, присутнім було цікаво сприймати інформацію тренера і набиратися досвіду.

Нововведення сприяє прозорості використання бюджетних грошей і істотно знижує можливість провернути корупційну схему. Спочатку до системи приєдналися всі великі держзамовники і компанії-монополісти, а з 1 серпня електронний формат закупівель освоюють місцеві органи влади і дрібні комунальні підприємства.

Всі тендери, які проходять через систему, можна відстежити на офіційному сайті.

6 жовтня 2016 року у великому залі виконкому для представників установ, організацій та підприємств міста пройшов практикум з використання електронної системи державних закупівель Prozorro.6 жовтня 2016 року у великому залі виконкому для представників установ, організацій та підприємств міста пройшов практикум з використання електронної системи державних закупівель Prozorro.

Останні статті на сайті