Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Верховна рада України

Попит на Online співбесіди із роботодавцями зростає з кожним днем

Переглядів: 2346
06.10.2016 - 06:20

43 безробітних громадянина, в тому числі 16 інвалідів, 4 учасника АТО та 9 внутрішньо переміщених осіб, 5 жовтня 2016 року у приміщені та за сприяння Артемівського міського центру зайнятості провели Online співбесіду із ПрАТ «Український бекон». Підприємство, діяльність якого пов’язана із м’ясопереробкою, збільшує масштаби виробництва та пропонує мешканцям м. Бахмут роботу. Обрання формату співбесіди «Online» обумовлено перш за все зручністю його проведення та  віддаленістю підприємства, яке розташоване на відстані 54 км від м. Бахмут.

Традиційно захід був розпочатий з промови директора Артемівського міського центру зайнятості Ірини Лещенко, яка докладно презентувала нові форми роботи центру зайнятості, зокрема: запис відеорезюме та відеовакансії, проведення відеопрезентацій роботодавців, а також проведення онлайн-співбесід за допомогою ІТ-технологій. Окремо І. Лещенко зосередила увагу запрошених на послугах, які служба зайнятості надає шукачам роботи та роботодавцям, і які стають у нагоді роботодавцям, як додатковий фінансовий стимул щодо створення нових робочих місць та працевлаштування на них зареєстрованих безробітних, також йшлося про розширення категорії осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванні за рахунок доповнення категорії «учасники бойових дій».

Враховуючи віддаленість підприємства та складнощі із транспортним сполученням до нього на сьогоднішній день керівництвом ПрАТ «Український бекон» розглядається питання організації підвезення робітників із м. Бахмут, головною умовою якого є залучення достатньої кількості претендентів на запропоновані робочі місця.

З метою сприяння роботодавцю в укомплектуванні вільних робочих місць центром зайнятості на постійній основі здійснюється презентація вакансій підприємства, резюме зацікавлених громадян спрямовуються на електронну адресу кадрової служби, так за останні 2 тижні 27 резюме були надіслані та вже опрацьовуються роботодавцем, це дає привід сподіватися, що зусилля служби зайнятості не будуть марними.

Останні статті на сайті