Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

З Днем працівників освіти, шановні викладачі!

Переглядів: 1820
05.10.2016 - 12:59

Один раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею поломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівника освіти !

Сьогодні у незалежній Україні майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони навчають і виховують понад мільйон дошкільнят, навчають більше п’яти мільйонів школярів, викладають майбутню спеціальність майже трьом мільйонам студентів країни. Серед них сумлінно працюють і викладачі Державного вищого навчального закладу « Артемівський коледж транспортної інфраструктури».

Привітання улюблених викладачів у стінах Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  почалися ще напередодні свята – 28 вересня.  Студенти власними силами підготували яскраву концертну програму. Крім танцювальних номерів і пісень, викладачів спіткали неочікувані, але дуже приємні сюрпризи! Так, на свято завітала епатажна телеведуча – Катерина Осадча, яка скористалася нагодою і взяла інтерв’ю у наших «зірок». Серед гостей свята виявився справжній індійський факір, який залюбки зробив усім бажаючим передбачення майбутнього. А наступний сюрприз  змусив викладачів похвилюватися , тому що їм довелося на деякий час опинитися на місці студенів і скласти іспит без підготовки…Завідувачі відділеннями без вагань прийняли удар на себе і гідно захистили честь усіх викладачів, надавши оригінальні відповіді на екзаменаційні запитання.

Серед почесних гостей свята традиційно були ветерани педагогічної праці -  Калюжна Л.Ф., Височин А.Л. та Іщенко Л.І. Зі сцени вони виразили щиру подяку за увагу і привітали колег із професійним святом, побажавши творчих успіхів, мирного неба та благополуччя.

Святковий настрій викладачам ще зранку надавали вітальні плакати і стіннівки , що створили справжню художню галерею у холі другого поверху. Студенти групи 2-ОП-478 , відповідальної за проведення свята, ще заздалегідь прикрасили актову залу, власноруч підготували вітальні листівки, а також розробили медіапрезентацію із фотографіями викладачів. Крім того, атмосферу свята доповнювали музикальні подарунки і душевні  побажання, що лунали під час перерв по радіо коледжу.

Таким чином, професійне свято працівників освіти у коледжі  тривало не один день. І сьогодні, з нагоди Всесвітнього дня вчителів,  ще раз хочеться привітати наших викладачів зі святом, побажати всім натхнення, успішної реалізації творчих задумів і активного довголіття!

Привітання викладачів у стінах Артемівського коледжу транспортної інфраструктури

Останні статті на сайті