Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Ярмарок «День садівника»

Переглядів: 2265
03.10.2016 - 13:16

01-02 жовтня  в м.Бахмуті в рамках Дня міста проводився традиційний ярмарок «День садівника».

На ярмарку у широкому асортименті були представлені саджанці різноманітних декоративних та плодових дерев, кущів, троянд та інших квітів, мед, овочі, а також продовольчі товари, вироблені підприємствами переробної та харчової промисловості міста та регіону.

Поряд  з традиційними учасниками , якими є мешканці  Бахмута та Артемівського району, в ярмарку взяли участь медовики з Харківської та Кіровоградської областей.

Серед учасників – ДП «Дослідне господарство Артемівської дослідної станції розсадництва  Інституту садівництва  НААНУ», ТОВ «Бахмут-хліб», ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат», ТОВ «Еталон –плюс» (молочний комбінат м. Костянтинівка), ПП «Еко-центр «Парадіз», ін.

Кількість учасників заходу склала 146.

На ярмарку «День садівника» продано сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів на суму 142,2 тис. грн.

01-02 жовтня  в м.Бахмуті в рамках Дня міста проводився традиційний ярмарок «День садівника». 01-02 жовтня  в м.Бахмуті в рамках Дня міста проводився традиційний ярмарок «День садівника». 01-02 жовтня  в м.Бахмуті в рамках Дня міста проводився традиційний ярмарок «День садівника». 01-02 жовтня  в м.Бахмуті в рамках Дня міста проводився традиційний ярмарок «День садівника». 01-02 жовтня  в м.Бахмуті в рамках Дня міста проводився традиційний ярмарок «День садівника». 01-02 жовтня  в м.Бахмуті в рамках Дня міста проводився традиційний ярмарок «День садівника».

Останні статті на сайті