Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

День усиновлення

Переглядів: 2022
30.09.2016 - 08:52

День усиновлення — свято України, яке згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року № 1088/2008, святкується щорічно 30 вересня і збігається з днем великого православного свята, Днем святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Імена святих, що вшановуємо, символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю. З великою жертовною любов’ю зігрівають вони дітлахів у своїх родинах, дають їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяють у зболені дитячі серця і душі віру в життя, навчають дітей бути самодостатніми, мудрими, впевненими у собі, виховують достойними громадянами Української держави. 

Кожна дитяча доля з тих, хто втратив рідних батьків, – нелегка. Багато зусиль треба докласти, щоб допомогти таким дітям повірити у себе, зрозуміти, що вони є цінністю для суспільства.

30.09.2016 року в рамках відзначення Дня усиновлення службою у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради проведена акція на підтримку сімейних форм виховання «Збережено дитині родину». В рамках акції мешканцям міста роздавались  інформаційні буклети, консультації з питань створення прийомних сімей та усиновлення.

Дана акція проведена за підтримки благодійного фонду «ДАР».

Останні статті на сайті