Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

ExportUA

Литовсько-Український проект «На шляху до змін» набирає обертів

Переглядів: 3071
29.09.2016 - 12:12

Після дитячої поїздки до Литви учнів-учасників проекту «На шляху до змін» протягом 19-23 вересня 2016 року педагоги міста Бахмута з НВК №11 та ЗОШ №10 взяли участь у практичній частині двостороннього Литовсько-Українського проекту «Підтримка у сфері освіти постраждалих від конфліктів східних регіонів України» у місті Вільнюсі.

Вони відвідали тренінги та майстер-класи Валдаса Янкаускаса, директора Молодіжного центру дітей та юнацтва, Альми Керніте та Ренати Дамбраускайте, спеціалістів Центру, під час яких дізналися про навчання у Литві успішних та талановитих учнів, формування лідерських якостей, про виховання особистих та соціальних компетенцій, самореалізацію учнів, міжкультурну комунікацію, методи неформального навчання на уроках. Валдас Янкаускас наголосив, що місія його Центру - це розвиток успішної людини, яка росте і розвивається, є активним громадянином у суспільстві.

Співробітник Національного агентства оцінювання якості шкіл Литви Скайдер Павловская розповіла про форми контролю та аудіту у сфері освіти та розкрила поняття «Хорошої школи».

Учителі відвідали гімназію «Жеминос» та школу «Салтиню» у місті Алітусі, зустрілися з заступником Міністра іноземних справ, віце-міністром освіти і науки Роландасом Зуозою, парламентером Гінтарусом Степонавічусом, колишнім Міністром освіти та кандидатом в Міністри освіти на найближчих виборах. Також відвідали Посольство України у Литві та поспілкувалися з послом України Володимиром Ясинківським і його дружиною Роксоланою, зустрічалися з представниками муніципалітету міста Алітус.

Педагогів очікувала також і розважальна програма. Організатори подарували гостям автобусну екскурсію по Вільнюсу та подорож до Тракайського замку.

Проект не закінчується. Учителі, познайомившись із досвідом роботи литовських колег, отримавши завдання для реалізації проекту, починають робити кроки на шляху до змін у своїх навчальних закладах. Результати роботи у проекті будуть представлені на міжнародній конференції у Києві 28-29 жовтня.

Протягом 19-23 вересня 2016 року педагоги міста Бахмута з НВК №11 та ЗОШ №10 взяли участь у практичній частині двостороннього Литовсько-Українського проекту «Підтримка у сфері освіти постраждалих від конфліктів східних регіонів України» у місті Вільнюсі.Протягом 19-23 вересня 2016 року педагоги міста Бахмута з НВК №11 та ЗОШ №10 взяли участь у практичній частині двостороннього Литовсько-Українського проекту «Підтримка у сфері освіти постраждалих від конфліктів східних регіонів України» у місті Вільнюсі.Протягом 19-23 вересня 2016 року педагоги міста Бахмута з НВК №11 та ЗОШ №10 взяли участь у практичній частині двостороннього Литовсько-Українського проекту «Підтримка у сфері освіти постраждалих від конфліктів східних регіонів України» у місті Вільнюсі.Протягом 19-23 вересня 2016 року педагоги міста Бахмута з НВК №11 та ЗОШ №10 взяли участь у практичній частині двостороннього Литовсько-Українського проекту «Підтримка у сфері освіти постраждалих від конфліктів східних регіонів України» у місті Вільнюсі.Протягом 19-23 вересня 2016 року педагоги міста Бахмута з НВК №11 та ЗОШ №10 взяли участь у практичній частині двостороннього Литовсько-Українського проекту «Підтримка у сфері освіти постраждалих від конфліктів східних регіонів України» у місті Вільнюсі.