Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 103 гостя.

Верховна рада України

Відбулася 92 сесія Бахмутського міської ради

Переглядів: 1867
28.09.2016 - 12:29

28 вересня 2016 року в 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулася 92 сесія Бахмутського міської ради.

На засіданні 92 сесії були прийняті рішення з питань:

1. Про виконання у І півріччі 2016 року Програми економічного і соціального розвитку  території Бахмутської міської ради на 2016 рік

2. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку території Бахмутської  міської ради на 2016 рік.

3. Про виконання Програми  створення та розвитку містобудівного кадастру на території   м. Артемівська на 2012 – 2015 роки.

4. Про надання  в  м. Бахмуті  пільг  сім’ ям осіб, які проживали в м. Бахмуті і загинули у результаті обстрілу території м.  Бахмута у 2015 році.

5. Звіт про роботу  комунального підприємства  «БАХМУТ-ВОДА».

6. Про збільшення статутного капіталу комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» і затвердження Статуту підприємства у новій редакції. 

7. Звіт про роботу  комунального підприємства  «Бахмутське бюро технічної інвентаризації».

8. Про затвердження Положення про Управління культури Бахмутської міської ради у новій редакції.

9. Про затвердження Статуту Бахмутської  міської централізованої бібліотечної системи у новій редакції.

10. Про затвердження Статуту Комунального закладу культури «Бахмутський краєзнавчий музей» у новій редакції.

11. Про затвердження Статуту Комунального  закладу культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» у новій редакції.

12. Про затвердження Статуту Комунального закладу культури «Бахмутський міський народний Дім» у новій редакції.

13. Про припинення юридичної особи- комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської міської ради»  шляхом ліквідації.

14. Про внесення змін до  Переліку об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, що підлягають приватизації у 2016 році.

 15. Про затвердження  Порядку списання з балансу  багатоквартирних будинків комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

 16. Про встановлення інформаційних дощок на фасадах будівель, розташованих в історічному ареалі м.Бахмута.  

 17.  Про передачу у власність земельної ділянки, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.

 18. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м.Бахмута.

 19. Про постійне користування земельною ділянкою, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.

 

У розділі «Різне»:

 

ВИСТУПИЛА: Савченко Т.М. (перший заступник міського голови) – надала інформацію до уваги фізичних осіб та мешканців міста Бахмут.

Відповідно Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки, Постановою Верховної Ради України  «Про перейменування окремих населених пунктів та районів» місто Артемівськ перейменовано на місто Бахмут, рішеннями міської ради перейменовані, вулиці, провулки та інші об’єкти топоніміки м. Бахмут.

Цими розпорядчими актами, термінів для внесення відповідних змін до паспортного документу НЕ ВИЗНАЧЕНО.

Відповідно Правил реєстрації місця проживання, які затверджено Постановою Кабінету Міністрів від 02.03.2016 №207 встановлено, що за бажанням особи  відомості про перейменування міста, вулиць, провулків, вносяться до паспортного документу БЕЗОПЛАТНО.

Відповідні послуги надаються за адресою:

м. Бахмут, вул. Миру, 44 (будівля виконкому Бахмутської міської ради).

ВИСТУПИВ: Паржицький В.В. (директор музичного училища) - запросив усіх присутніх на зустріч  з Народним артистом України - Богданом Бенюком, яка відбудеться 29.09.2016 о 9.30, в концертному залі музичного училища.

ВИСТУПИВ: Радковський А.А. - попросив служби міста звернути увагу на пішохідну доріжку по вул. Чайковського від зупинки «Благовіщенський Храм» до технікуму, хтось розбирає плитку. Також звернув увагу на прибирання шлаку з вулиць міста, після дощу гори з шлаком «йдуть з водою».

ВИСТУПИВ: Трущін С.М - повідомив про те, що неможливо пройти біля ЗОШ № 11, необхідно встановити «лежачий поліцейський».

 

На цьому пленарне засідання 92 сесії було закрито.

Останні статті на сайті