Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Безкоштовна правова допомога переселенцям

Переглядів: 3098
27.09.2016 - 14:18

27 вересня  2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості пройшов семінар   «Розширення послуг з правової підтримки, що надаються найбільш вразливим жителям України», який був організований Фондом ім. Фрідріха Еберта, Агенцією демократичного розвитку Донбасу та Краматорським міським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Головний напрямок діяльності цього центру - надання   безоплатних правових консультацій переселенцям.  На заході були присутні 20 переселенців з тих, що  перебувають на обліку в центрі зайнятості з мм. Донецьк, Горлівка, Дебальцеве, Харцизськ.

Заступник начальника Слов’янського бюро з надання БВПД Олена Солошенко змогла не лише висвітлити злободенні для переселенців проблеми, але й залучити присутніх до відвертої співрозмови. Головний спеціаліст Бахмутського бюро з надання БВПД Маргарита Дружиніна презентувала діяльність свого підрозділу та запросила всіх присутніх  до активної співпраці. Всі учасники семінару отримали презентаційні пакети з роздатковим матеріалом.

Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацію між Артемівським МЦЗ та Краматорським міським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а Маргарита Дружиніна отримала запрошення на інформаційно-консультаційний захід «Під одним дахом» для внутрішньо переміщених осіб, який відбудеться 28 вересня 2016 року в Артемівському МЦЗ.