Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

В гостях у вихованців дитячого садка №52 «Райдуга»

Переглядів: 2023
27.09.2016 - 13:26

У гості до дошкільнят дитячого садка №52 «Веселка» завітали з благодійною акцією представники Громадського центру Простір для дітей, сім'ї та молоді (Юдіна Катерина, Семенець Марина і Куліш Юлія).

Співробітниці Громадського центру провели тематичну інтерактивну зустріч дошкільнят з казковими героями «В гостях у Лунтика» з показом лялькового спектаклю «Подорож Колобка». Маленькі вихованці «Райдуги» з захопленням і цікавістю грали з казковими героями, відгадували загадки Лунтика, танцювали з ляльками.

Закінчилася зустріч сюрпризом: кожен отримав розмальовку від Лунтика! В ігровій програмі використовувалися елементи арт-терапії HEART, які допомогли дітям за допомогою мистецтва зрозуміти власні почуття і переживання, сприяли підвищенню самооцінки і, звичайно ж, дали можливість проявити творчу ініціативу.

У гості до дошкільнят дитячого садка №52 «Веселка» завітали з благодійною акцією представники Громадського центру Простір для дітей, сім'ї та молоді У гості до дошкільнят дитячого садка №52 «Веселка» завітали з благодійною акцією представники Громадського центру Простір для дітей, сім'ї та молоді У гості до дошкільнят дитячого садка №52 «Веселка» завітали з благодійною акцією представники Громадського центру Простір для дітей, сім'ї та молоді У гості до дошкільнят дитячого садка №52 «Веселка» завітали з благодійною акцією представники Громадського центру Простір для дітей, сім'ї та молоді

Останні статті на сайті