Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Презедент України

«Самчиківський розпис»

Переглядів: 3911
21.09.2016 - 13:37

Культурно-мистецька акція «Самчиківський розпис» за підтримкою Міністерства культури України, яка розпочалась ще в 2015 році, відбулась і в місті Бахмут. 20 вересня 2016 року в конференц-залі Бахмутського краєзнавчого музею відкрилася виставка «Самчиківський розпис», яка була привезена з Хмельницької області та супроводжувалася майстер-класом, який проводили члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України Михайло Юзвук та Сергій Касьянов.

Учні та викладачі художнього відділення Школи мистецтв міста Бахмута познайомилися з історією виникнення, основними елементами та кольорами самобутнього Самчиківського розпису.

Діти з цікавістю слухали виступи майстрів народного мистецтва України, викладачів Самчиківської художньої школи С. Касьянова та Ю. Юзвука та під їх керівництвом з задоволенням створювали свої Подільські орнаменти.

Ця мистецька акція ще раз продемонструвала яка багата і різноманітна культурна спадщина нашої України і як швидко знаходять спільну мову художники з різних її регіонів, коли вони говорять мовою фарб і кольорів.

Виставка триватиме до кінця жовтня.

Запрошуємо Всіх бажаючих.

«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»«Самчиківський розпис»

Останні статті на сайті