Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Урядовий портал

«Забахмутський дивограй»

Переглядів: 2167
19.09.2016 - 13:00

Традиційно для Бахмута після Дня міста святкову естафету переймають мешканці Східного мікрорайону, які в урочистій атмосфері підводять підсумки життя громади. Саме таке свято «Забахмутський дивограй» відбулося на подвір'ї Бахмутської школи №10, куди завітали мешканці мікрорайону, гості з виконавчого комітету, Управління освіти Бахмутської міської ради.

До представників громади звернувся міський голова Олексій Рева, який знайшов можливість привітати не тільки добрими словами, а й цінними подарунками найпочесніших представників громади: ветеранів ІІ Світової війни, старожилів мікрорайону, представників трудових династій, подружні пари ювілярів і багатодітні родини. Звичайно, що не залишилися поза увагою влади і найменші забахмутчани – новонароджені малюки.
Гості свята із задоволенням фотографувалися на фоні старовинної карети, спостерігали за домашніми улюбленцями шестикласників, милувалися фотороботами та поробками початкової та середньої ланки, слухали ліричні пісні у виконанні «золотих» голосів школи. Усі глядачі активно аплодували запальним танкам танцювальних колективів, із цікавістю переглядали різноманітні виставки дитячої творчості та міні-виставки персональних картин юних художників школи Тренбач Каріни та Іванової Олени.
На святі були презентовані проекти – переможці міського конкурсу грантів «Наш затишний дім» і «Хочу на сцену». Завдяки підтримці міської ради, міського голови, батьків, вчителів, мешканців громади у Забахмутських квартальних з’явився затишний «офіс», а у школи – нова акустична апаратура. Так, обидва проекти зробили свято, ще більш організованим, дзвінким та яскравим.

«Забахмутський дивограй»«Забахмутський дивограй»«Забахмутський дивограй»«Забахмутський дивограй»«Забахмутський дивограй»«Забахмутський дивограй»