Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Донецька обласна рада

В Бахмуті пройшов осінній Ярмарок вакансій

Переглядів: 2707
15.09.2016 - 13:32

Понад 470 громадян, серед яких близько 400 зареєстровані безробітні, відвідали Ярмарок вакансій, професій та послуг служби зайнятості, який 15 вересня 2016 року відбувся на центральній площі міста Бахмут.

Представники 13 роботодавців презентували свої  підприємства та проводили співбесіди, всього шукачам роботи було представлено більше 160 вакансій на території Бахмутської міської ради та Бахмутського району.
Ярмарок проводився одночасно в усіх містах та районах Донецької області під гаслом «Для вільних людей є вакансії». В Бахмутському Ярмарку взяли участь 13 промислових підприємств, державних установ, організацій та  сільгоспвиробників,  та 2 навчальні заклади. Серед  присутніх  підприємств, які сьогодні мають  потребу в персоналі, були: ТОВ «Укрелектромережбуд»,  ТОВ «Бахмут-Енергія», КП "Бахмутелектротранс», ТОВ «Бахмут-Хліб», ТОВ «Вектор ХХІ» м. Харків. Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії м. Бахмут та  Державний навчальний заклад «Артемівський професійний аграрний ліцей» презентували професії та спеціальності, яким навчають молодь на території міста Бахмут.
Більше 200 вакансій  на Ярмарок були  надані роботодавцями поблизу розташованих міст Донецької області – Костянтинівка, Краматорськ, Слов’янськ, Маріуполь, Дружківка, Лиман, Покровськ. Також презентувалися  понад 800  вакансій потужних виробників України,  серед них:  Виробничий дивізіон «ГРЕГОРІ АРБЕР» м. Одеса,  ТОВ «КОМПЛЕКС АГРОМАРС» філія «Гаврилівський птахівничий комплекс» Київська область,  Тютюнова фабрика в Прилуках компанії Бритіш Американ Тобакко Україна, ТОВ «Компанія «Метал Інвест» м. Черкаси,  ПП «БАСТІОН» та ПрАТ «Миронівська птахофабрика» с. Степанці Канівського району Черкаської області, ПАТ «Новокраматорський машинобудівний завод» м. Краматорськ, ПрАТ «Український бекон» с. Водяне Костянтинівського району.
В ході заходу засобом звукового супроводження  презентувалися послуги та можливості Державної служби зайнятості, її інноваційні напрацювання, нові сучасні форми роботи, а саме: відеорезюме, відеопрезентація вакансії та роботодавця, он-лайн співбесіда за допомогою Skype-зв’язку. Особливу увагу роботодавців в ході звукової презентації  було звернуто на он-лайн-ресурси  Донецької обласної служби зайнятості: ВЕБ-портал ДОЦЗ, офіційну сторінку у мережі Facebook,  додатково створений канал відеохостінгу  Youtube, які не тільки сприяють укомплектуванню вакансій, а ще і безкоштовно рекламують діяльність господарюючих суб’єктів, їх продукцію та послуги. З метою  розширення  можливостей щодо використання послуг служби зайнятості роботодавцям запропоновано підписатися на канал відеохостінга  Youtube.
Представники навчальних закладів, присутніх на Ярмарку, в цікавій формі орієнтували відвідувачів з числа молоді на здобуття професій та спеціальностей, які користуються сталим попитом на ринку праці міста та району і яким навчають у тих закладах.
Відвідувачі Ярмарку  мали змогу не лише отримати консультації фахівців служби зайнятості, первинну інформацію про вільні робочі місця, підібрати місце роботи, використовуючи банк наявних вакансій, але й поспілкуватися з роботодавцями і отримати запрошення на співбесіду безпосередньо на підприємствах. До роботодавців протягом заходу звернулись 316 шукачів роботи, 46  з них - виявили бажання зустрітися із роботодавцями безпосередньо на підприємствах, 11 безробітних отримали направлення на працевлаштування.
Всі категорії відвідувачів в ході заходу були проанкетовані щодо якості отримуваних послуг служби зайнятості. В своїх відгуках роботодавці позитивно оцінили організацію Ярмарку та відмітили високу активність  шукачів роботи щодо працевлаштування. А більшість шукачів роботи були задоволені  якістю  наданих послуг.

В Бахмуті пройшов осінній Ярмарок вакансійВ Бахмуті пройшов осінній Ярмарок вакансій

Останні статті на сайті