Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Верховна рада України

У Бахмуті пройшов велопробіг «Фортеця Бахмута - 2016»

Переглядів: 3346
03.09.2016 - 09:30

3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.

До заходу долучилися дуже багато активних людей міста - спонсори, співробітники Краєзнавчого музею, міської ради, Управління з питань фізичної культури і спорту, Училище олімпійського резерву та інщі.

У велопробігу «Фортеця Бахмута - 2016» взяли участь більш ніж 60 учасників, які проїхали по слідах колишньої Бахмутськой фортеці, виконуючи захоплюючі завдання.

Маршрут велоквесту почався зі старту біля Бахмутського краєзнавчого музею та продовжився по, вул. Незалежності, вул. Соборній, партизанському скверу, Покровським воротам. Скоросний етап відбувся на від набережної р.Бахмутка до площі Свободи.

Наприкінці, за загальними результатами велопробігу, були визначені переможці та пройшла церемонія нагородження.

Перше місто зайняла команда «Велоінтеграція» міста Бахмут, друге – міська велокоманда «Стрела», третє – «Вело Ектів Бойз» також з міста Бахмут.

3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.3 вересня 2016 року у Бахмуті відбувся велопробіг з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників та відзначення 445-ї річниці заснування м Бахмут.

Останні статті на сайті