Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 118 гостей.

Урядовий портал

Відзначення Дня Незалежності у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради

Переглядів: 1999
26.08.2016 - 10:53

День незалежності України для нас – українців, є свято єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності і зміцнення стабільності. Напередодні Дня незалежності України у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшов ряд заходів.

У школі №1 м. Бахмута було організовано виставку малюнків та оберегів. У шкільній бібліотеці проведено гру-вікторину «Еднання з Україною». Діти з задоволенням приймали активну участь в іграх, обмінювались своїми думками та враженнями про Україну, виконували завдання та отримали книжки у подарунок.

Учні 9 класу школи №7 м. Бахмута на чолі з класним керівником Тетяною Лисиченко прикрасили будівлю школи патріотичним орнаментом. Діти працювали натхненно та злагоджено! Тепер жовто-блакитний візерунок прикрашає майданчик, де проводяться найважливіші загальношкільні свята та збирається громада мікрорайону.

Делегація вчителів Соледарських навчальних закладів взяли участь в урочистому піднятті синьо-жовтого прапору з нагоди Дня Державного Прапору України у м. Соледарі на стадіоні «Соляник». Учні 6-9 класів Соледарської школи №14 взяли участь у святкових концертах «На шляху до Незалежності» і «Україна в моєму серці». Вчителі школи увійшли до складу делегації від міста Соледара і взяли участь у святкових заходах, які проходили у місті Краматорську. Учитель історії Світлана Стебляк, учитель фізичної культури Костянтин Рачинський і педагог-організатор Ольга Борисова стали учасниками святкового концерту, урочистого параду і незвичайного флеш-мобу, а також долучилися до загальнонаціональної акції «Вся Україна співає Державний Гімн».

Учні, педагоги, батьки Часовоярської школи №15 взяли участь у церемонії урочистого розгортання Державного Прапора України, яка пройшла на площі біля адміністративної будівлі Часовоярської міської ради. Урочисті збори «Народжені вільними», присвячені 25-й річниці Незалежності України, відбулися в актовій залі школи №15, на яких були присутні представники декількох військових підрозділів, 65-го мобільного шпиталю, громадських організацій, трудових колективів та навчальних закладів міста. Гостей привітала міський голова міста Часів Яру Ольга Опанасенко. Обдаровану молодь Часів Яру привітала та нагородила солодкими подарунками і преміями директор благодійного фонду «ДАР» Людмила Газіна. З концертною програмою перед глядачами виступили зразковий танцювальний колектив «Задоринки» та вокалісти Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості.

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів на честь 25-ї річниці Незалежності України відбулась офіційна церемонія підняття Державного Прапора. Педагоги та працівники школи висловили почуття любові, поваги та вірності нашій країні.

Напередодні Дня незалежності відбулася міжклубна краєзнавча гра між кімнатами школярів «Бригантина» та «Дружба» Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва. У ході гри педагоги ознайомили дітей з історичними подіями, які відбувалися на протязі 25 років незалежності України. За допомогою різноманітних вікторин, ребусів та заочних подорожей вихованці згадали президентів України, національні символи, звідки вперше з’явилась назва України та всю стародавню й славетну історію країни.

Напередодні Дня незалежності України у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшов ряд заходів.Напередодні Дня незалежності України у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшов ряд заходів.Напередодні Дня незалежності України у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшов ряд заходів.Напередодні Дня незалежності України у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшов ряд заходів.Напередодні Дня незалежності України у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшов ряд заходів.Напередодні Дня незалежності України у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшов ряд заходів.Напередодні Дня незалежності України у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшов ряд заходів.

Останні статті на сайті