Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

ExportUA

Оприлюднення проекту регуляторного акту

Переглядів: 8509
15.06.2011 - 14:29

Оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення для населення м.Артемівська, яке мешкає у комунальному житловому фонді, тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій"

  1. Проект регуляторного акту рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради «Про встановлення для населення м.Артемівська, яке мешкає у комунальному житловому фонді, тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій» з додатками №№ 1-5.
  2. Аналіз регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради «Про встановлення для населення м.Артемівська, яке мешкає у комунальному житловому фонді, тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій»

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту будуть прийматися протягом одного місяця з моменту його публікації в комунальному підприємстві «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг», яке є його розробником, за адресою: м.Артемівськ, вул.Соборна,8 щоденно з 8-00 до 17-00, перерва з 12-00 до 13-00, крім вихідних та на електронну поштову скриньку kp_aukgku@mail.ru


Останні статті на сайті