Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Діючі «музеї» у таборі «Вогник» м. Бахмута

Переглядів: 2000
15.08.2016 - 09:05

У таборі «Вогник» м. Бахмута життя насичене та бурхливе. Кожен день на хлопчиків та дівчат чекають різноманітні конкурси та заходи: «Нумо, хлопці!» та «Нумо, дівчата!», де змагалися хлопці та дівчата, конкурс інсценованої української пісні, де загони показували жартівливі та сумні пісні, розповідали про історію виникнення українських пісень.

У серпні у таборі відбулася презентація музеїв. Кожен загін презентував декілька музеїв. На територій табору розташувалися етномузей, музей Рушників, музей Української пісні, музей Мотанки та музей Українських страв.

«Відвідувачі» музеїв виготовляли мотанки, дізнавалися про традиції вишивки рушників у різних регіонах України, знайомилися з особливостями приготування українських страв. В інтерактивному етномузеї діти знайомилися з історією рідного краю та традиціями українського народу. Нікого не залишила байдужим інсценована пісня «Чорнобривці».

Увечері всі вихованці табору зустрілися на естраді, де продемонстрували свої таланти. Концерт закінчився виступом директора табору В’ячеслава Кудрявцева та вихователів. Нагородою для вихователів були підтримка та щирі посмішки дітей.

Цей день ще надовго залишиться у пам’яті дітей, відпочиваючих у таборі «Вогник».

У серпні На територій табору «Вогник» розташувалися етномузей, музей Рушників, музей Української пісні, музей Мотанки та музей Українських страв.У серпні На територій табору «Вогник» розташувалися етномузей, музей Рушників, музей Української пісні, музей Мотанки та музей Українських страв.У серпні На територій табору «Вогник» розташувалися етномузей, музей Рушників, музей Української пісні, музей Мотанки та музей Українських страв.У серпні На територій табору «Вогник» розташувалися етномузей, музей Рушників, музей Української пісні, музей Мотанки та музей Українських страв.

Останні статті на сайті