Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

4 серпня 2016 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось чергове засідання Ради з питань молодіжної політики

Переглядів: 1464
08.08.2016 - 11:35

На засіданні було розглянуто наступні питання:

- Про сприяння зайянтості та підприємницької діяльності молоді на території Бахмутської міської ради.
- Про проведення профілактичної  роботи закладами охорони здоров’я, щодо запобігання негативним явищам у молодіжному сердовищі.
- Про проведення культурно-масових заходів, акцій, спрямованих на розвиток духовної  культури молоді.
Членами ради було вирішено надавати інформаційні та консультаційні послуги молоді, з метою сприяння працевлаштуванню на постійні та тимчасові робочі міста  та проводити інформаціно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо забезпечення державних гарантій молоді. Залучати безробітню молодь до організації підприємницької діяльності шляхом проведення тематичних  семінарів, круглих столів.
Проводити суміснно з «Клінікою, дружньої до молоді» інформаційно-роз’яснювальну роботу серед молоді стосовно збереження здоров’я, профілактики наркоманії, тютюнопаління, зловживання спиртних  напоїв та ВІЛ/СНІДу, а також своєчасно надавати медичну та  психологічну допомогу молоді та підліткам, які потребують особливої уваги та підтримки.Надавати своєчасну кваліфіковану  екстрену допомогу молоді, яка перебуває у кризовому стані, конфліктних ситуаціях, попереджувати прояви девіантної та суіцидальної поведінки.
Підтримувати молодіжні ініціативи щодо організації та проведення молодіжних акцій, флеш-мобів та залучати до загальноміських культурно-масових  заходів.