Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 126 гостей.

Донецька обласна рада

Центр віртуальний, допомога – реальна

Переглядів: 2756
04.08.2016 - 07:37

З липня 2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості розпочав роботу Віртуальний правовий центр для переселенців, який заснований за підтримки Всеукраїнського Благодійного Фонду «Гореніє».

Цей центр  працює за сприяння проекту «Підтримка українських громад у зв'язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (Німеччина). Головний напрямок діяльності віртуальногоцентру - надання дистанційних безоплатних правових консультацій переселенцям за допомогою програми зв’язку Skype  людина може безкоштовно отримати якісну правову консультацію у юристів Віртуального правового центру в режимі он-лайн.

03 серпня 2016 року,  в рамках проведення інформаційно-консультаційного заходу «Під одним дахом», фахівцями Артемівського МЦЗ було проведено скайп-консультування чотирьох внутрішньо переміщених осіб, що звернулися до служби зайнятості. Безробітні, що відносяться до категорії внутрішньо переміщені отримали повну та вичерпну інформацію за запитаннями що їх цікавили (питання правового захисту переселенців).

Запрошуємо бажаючих скористатися можливістю отримати безкоштовну правову підтримку в онлайн-центрі Артемівського міського центру зайнятості (вул. Визволителів Донбасу , 13, 2-й поверх). 

Віртуальний  консультаційний центр працює з  понеділка по п’ятницю з 09-00 до 17-00.

Останні статті на сайті