Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відпочинок у «Вогнику»

Переглядів: 1776
03.08.2016 - 08:12

Літо, літо, літечко, чарівна пора! Довгоочікувані, омріяні канікули! Це час відпочинку, оздоровлення, розваг, спілкування. У дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Вогник» розпочала роботу друга зміна.

Діти розподілилися не по загонах, як було раніше, а об’єдналися у «родини» та обрали собі лідерів. У перший день ознайомилися з режимом роботи та правилами безпеки життєдіяльності, вивчили девіз та пісню табору, своєї «родини», здійснили екскурсію територією закладу та провели вечір знайомств «Я+ТИ».

Наступного дня відбулася колективна творча справа «Рушникова доріжка». Діти, мандруючи станціями «Козацькі розваги», «Народні пісні», «Танцювальний майданчик», «Ерудит», «Малюємо разом», виконували різноманітні завдання та збирали фрагменти українського рушника. Наприкінці свята загони заспівали «Пісню про рушник».

«Пора Чудес» - під таким гаслом у таборі пройшов день відкриття зміни. Під час урочистої лінійки вихователі побажали усім дітям гарного відпочинку.

Зірки та зіроньки «Вогника» на святковому концерті подарували яскраві вокальні та танцювальні номери. У цей вечір у таборі були присутні батьки дітей. Вони бурхливими оплесками підтримували маленьких артистів та вихователів, які не залишились осторонь, а разом із загонами танцювали та співали.

Педагогічний колектив «Вогника» зігріває теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднує зусилля заради майбутнього, щоб маленькі громадяни виросли достойними людьми й неодмінно стали гордістю України.

У дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Вогник» розпочала роботу друга зміна.У дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Вогник» розпочала роботу друга зміна.У дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Вогник» розпочала роботу друга зміна.

Останні статті на сайті