Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Засідання конкурсної комісії

Переглядів: 2505
25.07.2016 - 05:37

21 липня 2016 року відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівників закладів культури міста Бахмута.

Конкурсна комісія, яка затверджена наказом Управління культури Бахмутської міської ради від 04.07.2016 № 35-аг, складається із спеціалістів Управління культури, керівників закладів культури міста та області, громадських діячів. Під час першого засідання було обрано голову комісії та  розглянуті документи, які подані кандидатами на посади керівника Бахмутського міського Центру Культури та Дозвілля імені Євгена Мартинова та керівника Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи.

На виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VIII Управління культури Бахмутської міської ради оприлюднює протокол засідання.

 

21 липня 2016 року відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівників закладів культури міста Бахмута. 21 липня 2016 року відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівників закладів культури міста Бахмута.

Останні статті на сайті