Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 308 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбулось чергове засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради

Переглядів: 2015
21.07.2016 - 12:29

21 липня 2016 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось чергове засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

На засіданні було розглянуто наступні питання:

  • Про стан роботи із зверненнями громадян в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.
  • Про організацію виховної роботи з патріотичного виховання молоді у навчальних закладах міста.
  • Про стан роботи служби у справах дітей щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за І півріччя 2016 року.

Членами колегії було вирішено продовжувати підтримувати ініціативи молодіжних громадських організацій, спрямованих на утвердження національно-патріотичних цінностей та надавати організаційну та методичну допомогу в реалізації заходів, а також рекомендувати навчальним закладам збільшити кількість заходів, спрямованих на національно-патріотичне виховання. Забезпечувати безумовне виконання нормативно-правових документів, що регулюють роботу зі зверненнями громадян. Сприяти своєчасній передачі житла у власність дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, у разі, коли право користування житлом є тільки у дитини та продовжувати роботу щодо постановки на квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яким виповнилося 16 років, та які не мають житла на праві приватної, часткової власності або користування.