Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

ExportUA

Щодо робіт згідно з Правилами благоустрою у м. Артемівську

Переглядів: 3056
14.07.2016 - 11:32

До уваги господарюючих суб’єктів сфери торговельного та побутового обслуговування!

Згідно з Правилами  благоустрою у м. Артемівську, затвердженими рішенням Артемівської міської ради від 24.07.2013 № 6/41-744, керівники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці, у володінні або на балансі яких перебувають  будинки і спорудження, зобов`язані забезпечити своєчасне провадження робіт щодо реставрації, ремонту та фарбування фасадів  зазначених об’єктів  та  їхніх окремих елементів (козирків, ганків, пандусів, поручнів, водозливних труб, ін.), а також підтримувати в чистоті та безпечному стані розташовані на фасадах інформаційні таблички (в т. ч. вивіски про найменування, режим роботи закладів, ін..) – п. 2.3.1.   

Біля входу до об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування необхідно встановлювати урни.  Фарбування урн здійснюється утримувачами один раз на рік, у квітні, а також за необхідністю, у тому числі згідно з приписами  ( п.2.6.6  Правил).

Власники тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності зобов’язані установити урни і проводити їхнє очищення в залежності від ступеню забруднення , але не рідше одного разу в день (п.2.2.10 Правил).          

Всі власники споруд для провадження підприємницької діяльності  зобов’язані проводити прибирання не тільки біля своїх споруджень, але прибирати прилеглу територію в радіусі до 30м, з облаштованістю, посівом газонів, створенням квітників, покосом трави, ін., а при розташуванні об’єкта фасадом на вулицю проводити прибирання до проїзної частини вулиці, в зимовий період здійснювати роботи з очищення територій від снігу та льоду (п.2.4.7 Правил).

Згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення недотримання правил  благоустрою населених пунктів тягне за собою  накладення штрафу на посадових осіб, громадян–суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 850  до 1700 грн.).