Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Колективно-творчі заходи для вихованців оздоровчого заміського закладу «Вогник»

Переглядів: 1374
13.07.2016 - 11:12

Кожного дня в оздоровчому заміському закладі «Вогник» проходять колективно-творчі заходи, під час яких діти отримують масу задоволень та приємних вражень.

«Казка брехня, та в ній натяк, добрим молодцям урок», - під таким девізом пройшов «Казковий MIX». Діти продемонстрували свою акторську майстерність, проявили фантазію при підготовці костюмів. Вихователі теж не залишилися осторонь і показали гумористичну постанову.

На високому рівні проведено конкурс Dance-Club, під час якого хлопці та дівчата показували свої танцювальні здібності.

Кожна дитина не може прожити ні дня без спорту, тому на футбольному майданчику відбулись спортивні змагання «Працюємо без страховки» під керівництвом інструктора з фізичного виховання Олега Грабельникова. Результати показали, що діти у закладі активні, веселі, емоційні та толерантні.

Талант та креативність продемонструвала молодь  у конкурсі малюнків на асфальті «Простягнути руку миру». Підсумовуючи результати конкурсу, педагоги зробили висновок, що кожен учасник бажає своїй  Батьківщині миру та добробуту.

11 липня до «Вогника» завітали гості: директори департаменту захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики Руслан Ковбаса та департаменту оздоровлення та санітарно–курортного лікування Міністерства соціальної політики Іван Хохленков, які стали свідками колективного заходу «Гра патріотів». Загони відвідали станції, на яких діти виконували різні завдання: співали українські пісні, плели український віночок,  показували знання державної символіки, народних традицій та демонстрували фізичну дужість. Урочисте свято закінчилось флешмобом «Віва, Україно!»

Кожного дня в оздоровчому заміському закладі «Вогник» проходять колективно-творчі заходи, під час яких діти отримують масу задоволень та приємних вражень. Кожного дня в оздоровчому заміському закладі «Вогник» проходять колективно-творчі заходи, під час яких діти отримують масу задоволень та приємних вражень. Кожного дня в оздоровчому заміському закладі «Вогник» проходять колективно-творчі заходи, під час яких діти отримують масу задоволень та приємних вражень. Кожного дня в оздоровчому заміському закладі «Вогник» проходять колективно-творчі заходи, під час яких діти отримують масу задоволень та приємних вражень.