Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Народна лялька-мотанка – оберіг наших душ

Переглядів: 2409
06.07.2016 - 11:16

«Народна лялька-мотанка – оберіг наших душ» – таку назву мала творча година, що пройшла на літньому майданчику Бахмутського міського народного Дому 5 липня 2016 року.

Майстер-клас з виготовлення традиційної ляльки з вовняних ниток зацікавив як хлопчиків, так і дівчаток.

Незмінним залишається мистецтво, що пройшовши крізь роки, не занепало, а відродилося в серцях багатьох українців. Іграшка – мистецтво, яке вселяється в людину з моменту її народження, з раннього дитинства.

Українці повинні знати про історію виникнення іграшки. Особливо про ляльку-мотанку, яка несла в собі не тільки значення гри, а й духовне значення всього українського народу. Українська народна лялька є втіленням добра і лагідності. Це оберіг людської душі й долі, символ предків.

«Народна лялька-мотанка – оберіг наших душ» – таку назву мала творча година, що пройшла на літньому майданчику Бахмутського міського народного Дому 5 липня 2016 року. «Народна лялька-мотанка – оберіг наших душ» – таку назву мала творча година, що пройшла на літньому майданчику Бахмутського міського народного Дому 5 липня 2016 року. «Народна лялька-мотанка – оберіг наших душ» – таку назву мала творча година, що пройшла на літньому майданчику Бахмутського міського народного Дому 5 липня 2016 року.