Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

У Бахмуті пройшов урочистий захід з нагоди Дня Конституції

Переглядів: 1952
24.06.2016 - 13:00

24 червня 2016 року у концертному залі МЦКіД ім.Є.Мартинова відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня Конституції.

У  заході взяли участь представники місцевої влади, підприємств, навчальних закладів, громадських організацій та жителі міста.

До присутніх звернулась секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко і зазначила, що прийняття Конституції України 28 червня 1996 року було найважливішим кроком у створенні незалежної суверенної Української держави.

«Через зміст Конституції проводиться надзвичайно цінна і гуманна ідея про те, що саме держава функціонує для людини, відповідає перед нею за свою діяльність, а не навпаки. І це є головним її обов'язком. Конституція України закріпила верховенство права, визнання людини, її життя і здоров'я, честі і гідності, недоторканності та безпеки найвищою соціальною цінністю, ввела принцип поділу влади, основи парламентаризму, визнання місцевого самоврядування», - зазначила Світлана Кіщенко.

Наприкінці урочистої частини творчі колективи міста подарували присутнім святковий концерт.

У Бахмуті пройшов урочистий захід з нагоди Дня КонституціїУ Бахмуті пройшов урочистий захід з нагоди Дня КонституціїУ Бахмуті пройшов урочистий захід з нагоди Дня КонституціїУ Бахмуті пройшов урочистий захід з нагоди Дня КонституціїУ Бахмуті пройшов урочистий захід з нагоди Дня КонституціїУ Бахмуті пройшов урочистий захід з нагоди Дня КонституціїУ Бахмуті пройшов урочистий захід з нагоди Дня Конституції

Останні статті на сайті