Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Медичні працівники відзначили своє професійне свято

Переглядів: 3128
17.06.2016 - 13:12

Сьогодні у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.

Виступаючи з вітальним словом, секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко зазначила, що бути лікарем - це більше, ніж мати професію і, вибравши цю неспокійну і дуже відповідальну роботу, медпрацівники дарують багатьом людям віру і надію на одужання. «Випадкових людей у ​​вашій професії не буває. Ви робите часом неможливе, проявляєте співчуття до чужого болю, берете на себе відповідальність за життя і здоров'я людей. І сьогодні всім нам необхідно докласти великих зусиль, щоб відродити віру людей в можливість реально захищати своє здоров'я », - сказала Світлана Кіщенко.

Після вітального слова секретар Бахмутської міської ради нагородила медиків подяками Донецької обласної державної адміністрації та грамотами Бахмутської міської ради.

Також до привітань приєднались начальник управління охорони здоров’я Олена Миронова, Лідія Дубовик - голова міськкому профспілки медичних працівників, а також депутат міської ради Сергій Благовісний, який з нагоди свята подарував від заводу «Вістек» та його керівника Миколи Ятченко холодильник управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради.

Творчі колективи міста подарували присутнім гарний настрій та номери творчої самодіяльності.

17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.17.06.2016р. у міському центрі культури і дозвілля імені Є.Мартинова відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника.

Останні статті на сайті