Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Верховна рада України

“The Sun”

Переглядів: 2108
16.06.2016 - 14:05

З першого червня у загальноосвітній школі №10 м. Бахмута розпочав свою роботу пришкільний мовний табір “The Sun”.

Усі бажаючі учні з четвертого по шостий клас включно були зараховані до його складу. Враховуючи вікові та психологічні особливості, діти були розподілені по трьох загонах “Capitoshkas”, “Rainbow” та “Leaders”. Кожен загін мав свій девіз та пісню.

У перший день діти вивчили табірну пісню “If you are happy” і кожний ранок розпочинався цією оптимістичною піснею, яку школярі супроводжували енергійними рухами .

Заняття в таборі мали нетрадиційні форми проведення (різноманітні рухливі та інтелектуальні ігри, творчі неординарні форми застосування набутих знань, навички спілкування, тощо), відмінні від класно-урочної системи, до якої звикли діти протягом навчального року. Волонтери-тренери Ганна Цибрій, Анастасія Злобіна, Анастасія Кувшинова та начальник табору Вікторія Льовкіна, намагалися показати, що англійську мову можна вивчати легко, весело та ефективно.

Результатом роботи пришкільного мовного табору стали проекти кожного загону за темою “Healthy Way of Life”, які діти із задоволенням презентували та власних мовних портфоліо.

Створення сумісних проектів згуртувало вихованців, сприяло розвитку вмінь працювати в парах, групах та в колективі в цілому, нести персональну відповідальність за загальну справу.

Діти з нетерпінням чекають наступного сезону мовного табору “The Sun”!

З першого червня у загальноосвітній школі №10 м. Бахмута розпочав свою роботу пришкільний мовний табір “The Sun”. З першого червня у загальноосвітній школі №10 м. Бахмута розпочав свою роботу пришкільний мовний табір “The Sun”. З першого червня у загальноосвітній школі №10 м. Бахмута розпочав свою роботу пришкільний мовний табір “The Sun”. З першого червня у загальноосвітній школі №10 м. Бахмута розпочав свою роботу пришкільний мовний табір “The Sun”.

Останні статті на сайті