Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Заходи до Дня Конституції у школі №5 м. Бахмута

Переглядів: 2102
13.06.2016 - 13:20

У пришкільному таборі «Веселка», що працює на базі школи №5 м. Бахмута, було проведено тематичний день, присвячений Дню Конституції України.

Вихователі підготували цікаву програму для дітей, яка складалася із конкурсів, пісень, рухливих ігор тощо.

Так, день було відкрито організаційною лінійкою, на якій діти слухали інформацію з історії виникнення державного свята Дня Конституції. А протягом дня в таборі вихованці стали учасниками конкурсу українських пісень «Співуча країна», конкурсу малюнків на асфальті «З Україною в серці». Також грали у рухливі українські ігри «Струмочок» та «Ми – маленькі українці». Крім цього, загони брали участь у роботі творчої майстерні, де діти оформлювали постери-асоціації з Україною.

У пришкільному таборі «Веселка», що працює на базі школи №5 м. Бахмута, було проведено тематичний день, присвячений Дню Конституції України. У пришкільному таборі «Веселка», що працює на базі школи №5 м. Бахмута, було проведено тематичний день, присвячений Дню Конституції України. У пришкільному таборі «Веселка», що працює на базі школи №5 м. Бахмута, було проведено тематичний день, присвячений Дню Конституції України. У пришкільному таборі «Веселка», що працює на базі школи №5 м. Бахмута, було проведено тематичний день, присвячений Дню Конституції України. У пришкільному таборі «Веселка», що працює на базі школи №5 м. Бахмута, було проведено тематичний день, присвячений Дню Конституції України.

Останні статті на сайті