Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Учителі початкової школи м. Бахмута отримали Сертифікати про проходження тренінгу з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом»

Переглядів: 2051
10.06.2016 - 07:07

Протягом трьох днів вчителі початкової ланки брали участь у тренінгу із «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом», який проходив у м. Бахмуті.

Педагоги спробували себе у ролі тренера, ще раз переконалися, що тренінг – один з найефективніших методів засвоєння інформації в групі. Тому саме сьогодні ця форма роботи є незамінним елементом системи навчання й розвитку в будь-якому навчальному закладі.

Триденна програма заходу була насиченою та змістовною. Підсумовуючи, учителі початкової школи зазначили, що даний курс є актуальним, цікавим як для педагогів, так і для учнів І ступеня та їх батьків.

По завершенню тренінгу вчителів отримали відповідний Сертифікат, який надає право викладати тренінговий курс «Вчимося жити разом».

Учасники тренінгу висловили слова вдячності організаторам заходу та регіональним тренерам у формі творчого звіту, а тепер з нетерпінням чекатимуть осені для втілення проекту в шкільне життя.

Учителі початкової школи м. Бахмута отримали Сертифікати про проходження тренінгу з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом»Учителі початкової школи м. Бахмута отримали Сертифікати про проходження тренінгу з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом»Учителі початкової школи м. Бахмута отримали Сертифікати про проходження тренінгу з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом»Учителі початкової школи м. Бахмута отримали Сертифікати про проходження тренінгу з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом»Учителі початкової школи м. Бахмута отримали Сертифікати про проходження тренінгу з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом»

Останні статті на сайті