Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 146 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Казковий світ театру в бібліотеці

Переглядів: 2583
09.06.2016 - 11:57

У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру, 8 червня 2016 року до міської бібліотеки для дітей завітали гості із дитячого садочка № 25.

Це перше заняття гуртка театрально-інсценованого мистецтва «Казковий світ театру» для дошкільнят. Театралізована діяльність дає можливість розкрити творчий потенціал дитини. Діти вчаться помічати в навколишньому світі цікаві ідеї, створювати свій художній образ персонажа, у них розвивається творча уява, вміння бачити незвичайне у буденному.

Бібліотекарями була обрана саме така форма роботи, адже розігрування сценок буде відбуватися за казками. Це дасть можливість діткам, які ще не вміють читати, уявити себе героями казок. Спочатку бібліотекарі познайомили маленьких гостей з казкою «Теремок» та показали ілюстрації до неї. Діти називали улюблених героїв казки та пояснювали, чому саме вони їм сподобались. Далі відбулася сценка самої казки. Найбільш сором’язливим малюкам запропонували відчути себе декораторами і розмалювати чорно-білі ілюстрації або намалювати головний терем казки.

Маленькі актори отримали неймовірне задоволення від незвичайної розваги.

8 червня 2016 року до міської бібліотеки для дітей завітали гості із дитячого садочка № 25 на перше заняття гуртка театрально-інсценованого мистецтва «Казковий світ театру» для дошкільнят. 8 червня 2016 року до міської бібліотеки для дітей завітали гості із дитячого садочка № 25 на перше заняття гуртка театрально-інсценованого мистецтва «Казковий світ театру» для дошкільнят. 8 червня 2016 року до міської бібліотеки для дітей завітали гості із дитячого садочка № 25 на перше заняття гуртка театрально-інсценованого мистецтва «Казковий світ театру» для дошкільнят. 8 червня 2016 року до міської бібліотеки для дітей завітали гості із дитячого садочка № 25 на перше заняття гуртка театрально-інсценованого мистецтва «Казковий світ театру» для дошкільнят. 8 червня 2016 року до міської бібліотеки для дітей завітали гості із дитячого садочка № 25 на перше заняття гуртка театрально-інсценованого мистецтва «Казковий світ театру» для дошкільнят. 8 червня 2016 року до міської бібліотеки для дітей завітали гості із дитячого садочка № 25 на перше заняття гуртка театрально-інсценованого мистецтва «Казковий світ театру» для дошкільнят.