Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 287 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До Всесвітнього дня океанів

Переглядів: 3287
09.06.2016 - 11:51

Сьогодні головне завдання Всесвітнього дня океанів – черговий раз нагадати людству про необхідність піклуватися про флору і фауну океанів, оберігати природу від забруднення та промислових відходів.

До цього дня, 8 червня 2016 року в Центральній міській бібліотеці пройшло свято «Планета Океан».

До бібліотеки завітали читачі різних вікових категорій. До уваги гостей було представлено виставку-панораму «Океан – колыбель человечества» з книжково-періодичним матеріалом, невеличкими морськими камінчиками, бушлями та іншими скарбами океанських глибин.

Читачка Грібанова Н.О. поділилася своїми враженнями від музея історії ВАТ «Мурманське морське пароплавство», а Тітов В.Є. представив топ цікавих повідомлень про океан. Неабияке враження на присутніх справили вірші про красу та велич океану, які декламували читачі Музалевська Т.Г., Калюжна Л.Ф. та Носова В.Р.

Нікого з гостей не залишив байдужим документальний фільм «Океани» режисерів Жака Перрена та Жака Клюзо, який гості подивилися наприкінці заходу.

Така турбота про водні ресурси покликана зупинити вимирання багатьох видів морських рослин і тварин, перешкоджати забрудненню вод.

8 червня 2016 року в Центральній міській бібліотеці пройшло свято «Планета Океан».8 червня 2016 року в Центральній міській бібліотеці пройшло свято «Планета Океан».8 червня 2016 року в Центральній міській бібліотеці пройшло свято «Планета Океан».