Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 60 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

У місті тривають роботи с заміни водоводу

Переглядів: 2381
08.06.2016 - 09:30

У зв’язку з аварійною ситуацією, внаслідок якої було припинено водопостачання у мікрорайоні «Східний», у місті тривають ремонтні роботи с заміни водоводу діаметром 400 мм.

Торік підрядною організацією був замінений водовід діаметром 400 мм від фільтрувальної станції до Східного резервуара.

«Труба, яку проклала підрядна організація, виявилася бракованою. Вона не витримує тиску, який подається на водопостачальну мережу» - зазначив головний інженер КП "Бахмут-Вода" Андрій Казаков.

На протязі доби буде завезена перша партія труби довжиною 300 метрів, яка підлягає заміні, а зараз, підрядною організацією виконуються попередні роботи для ремонту водоводу.

У зв’язку з аварійною ситуацією, внаслідок якої було припинено водопостачання у мікрорайоні «Східний», у місті тривають ремонтні роботи с заміни водоводу діаметром 400 мм.У зв’язку з аварійною ситуацією, внаслідок якої було припинено водопостачання у мікрорайоні «Східний», у місті тривають ремонтні роботи с заміни водоводу діаметром 400 мм.У зв’язку з аварійною ситуацією, внаслідок якої було припинено водопостачання у мікрорайоні «Східний», у місті тривають ремонтні роботи с заміни водоводу діаметром 400 мм.У зв’язку з аварійною ситуацією, внаслідок якої було припинено водопостачання у мікрорайоні «Східний», у місті тривають ремонтні роботи с заміни водоводу діаметром 400 мм.У зв’язку з аварійною ситуацією, внаслідок якої було припинено водопостачання у мікрорайоні «Східний», у місті тривають ремонтні роботи с заміни водоводу діаметром 400 мм.У зв’язку з аварійною ситуацією, внаслідок якої було припинено водопостачання у мікрорайоні «Східний», у місті тривають ремонтні роботи с заміни водоводу діаметром 400 мм.