Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 292 гостя.

Урядовий портал

«У деякому царстві…»

Переглядів: 2290
08.06.2016 - 06:28

Ось і настало довгоочікуване сонячне літо. Не встиг пролунати останній дзвоник, як вже сонячні зайчики застрибали на подвір’ї школи №10, а разом з ними одразу стало чутно веселий гомін дітей, які відпочивають у пришкільному таборі «Казкова країна». Жителі мікрорайону почали прокидатися від ранкової метушні дітвори: зарядки, співів, танців, спортивних змагань.

На честь святкування Дня захисту дітей три загони «Казкової країни» відвідали Центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова. Після цього в таборі пройшло відкриття зміни. Наступного дня, за традицією, відкрились Малі Олімпійські Ігри, а у п'ятницю діти весело провели час під час катання на байдарках та взяли участь у «Екомарафоні». Завдяки роботі гуртків вихованці у таборі танцюють, співають, малюють, майструють, грають у рухливі ігри, беруть участь у конкурсах та квест-іграх, стріляють у тирі, відвідують басейн.

Таким чином, перші дні у таборі були насичені, цікаві та веселі. «Казкова країна» дійсно є чарівним місцем, «деяким царством», яке дарує дітям казкові дні, щасливе дитинство та безліч позитивних емоцій.

У пришкільному таборі «Казкова країна».