Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 136 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Візит Посла Республіки Хорватії у м. Бахмут

Переглядів: 1691
07.06.2016 - 13:12

7 червня у малому залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія Реви з Послом Республіки Хорватії Томіславом Відошевичем та Почесним консулом Республіки Хорватії Олександром Ротовим.

В ході зустрічі були обговорені питання двостороннього економічного розвитку міста Бахмута та жупаніями Хорватії. Представники делегації поділилися своїм досвідом щодо вступу в ЄС, вирішенню питань вимушених переселенців.

Томіслав Відошевич зазначив: «Для того, щоб вирішити питання внутрішньо переміщених осіб необхідно організувати і об'єднати діяльність усіх гілок влади, громадськості та міжнародних гуманітарних організацій. Наша країна знає, що таке проблеми біженців і переселенців. І їх вирішення потребує багато сил».

Також він повідомив, що незважаючи на складу ситуацію в Україні сумісно з урядом, Посольство Хорватії буде працювати над вирішенням питання оздоровлення дітей в Хорватії.

Олексій Рева виступив з питання залучення іноземних інвестицій в економічний розвиток міста Бахмута.

Наприкінці зустрічі міський голова вручив гостям міста пам’ятні сувеніри.

7 червня у малому залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія Реви з Послом Республіки Хорватії Томіславом Відошевичем та Почесним консулом Республіки Хорватії Олександром Ротовим.7 червня у малому залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія Реви з Послом Республіки Хорватії Томіславом Відошевичем та Почесним консулом Республіки Хорватії Олександром Ротовим.7 червня у малому залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія Реви з Послом Республіки Хорватії Томіславом Відошевичем та Почесним консулом Республіки Хорватії Олександром Ротовим.7 червня у малому залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія Реви з Послом Республіки Хорватії Томіславом Відошевичем та Почесним консулом Республіки Хорватії Олександром Ротовим.