Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 120 гостей.

Верховна рада України

Свято для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!»

Переглядів: 2187
03.06.2016 - 11:25

02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців», що на вулиці Миру,52 організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями.

У даному заході активну участь прийняли спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

         Створювати позитивний настрій дітям допомагали казкові герої та танцювальні колективи міста. Діти приймали активну участь у конкурсах та естафетах. Дуже душевно під гітару заспівали мати з донькою, а усі присутні із задоволенням підспівували їм.  

Після активної частини програми традиційно організовано солодкий стіл.

         Свято залишиться в пам’яті маленьких переселенців, як казкова мить, де відбувалися дива та панувала любов.

02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями. 02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями. 02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями. 02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями. d02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями. 02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями. 02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями. 02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями. 02 червня працівники «Центру психосоціальної адаптації переселенців» організували свято дитинства «Хай сонцю та квітам всміхаються діти!» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та для дітей із функціональними обмеженнями.

Останні статті на сайті