Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Маленькими кроками до великих результатів

Переглядів: 3502
03.06.2016 - 11:19

Пролунав останній дзвоник, але учні четвертих та п’ятих класів школи №5 м. Бахмута знов сіли за парти. Разом з іншими українськими школярами вони вирішили покращити знання та практичні навички з англійської у пришкільному мовному таборі.

Два дні напруженої підготовки і ось урочисте відкриття табору – місця, де діти переконуються: навчання може бути приємним та веселим. Це їм у гумористичній формі довела і шкільна агітбригада учнів 9-10 класів. «Символи» традиційної Британії Шерлок Холмс та його друзі виступили в ролі ведучих свята. Короткі інформаційно насичені відеоматеріали про Велику Британію, цікаві конкурси на краще знання англійської мови, запальні пісні разом значно розширили лінгвістичний кругозір учнів.

А ще перші дні, проведені в таборі, продемонстрували, що успіху можливо досягти, лише тоді, коли ти вмієш працювати у команді, поважаєш товаришів. Саме на це спрямовані спеціальні вправи по тім-білдінгу (team building – формування команди).

Попереду у дітей незвичні уроки, творчі завдання та проекти, пісенні паузи, час інтелектуальних та рухливих ігор, перегляд та обговорення англомовних мультфільмів та відео. Весь період перебування у таборі з вихованцями будуть всі вчителі англійської мови школи №5, педагог-організатор та волонтери з числа учнів 7-х та 10-х класів. 

Отже, певно, слоган цього мовного табору - маленькими кроками до великих результатів – успішно реалізується у Рік англійської мови в Україні та сприятиме формуванню нової європейської ментальності майбутніх громадян нашої держави.

Пролунав останній дзвоник, але учні четвертих та п’ятих класів школи №5 м.Бахмута знов сіли за парти. Весь період перебування у таборі з вихованцями будуть вчителі англійської мови, педагог-організатор та волонтери з числа учнів 7-х та 10-х класів.  Пролунав останній дзвоник, але учні четвертих та п’ятих класів школи №5 м.Бахмута знов сіли за парти. Весь період перебування у таборі з вихованцями будуть вчителі англійської мови, педагог-організатор та волонтери з числа учнів 7-х та 10-х класів.  Пролунав останній дзвоник, але учні четвертих та п’ятих класів школи №5 м.Бахмута знов сіли за парти. Весь період перебування у таборі з вихованцями будуть вчителі англійської мови, педагог-організатор та волонтери з числа учнів 7-х та 10-х класів.