Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 95 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Приватне підприємство «ВІЛС» пропонує роботу

Переглядів: 2986
26.05.2016 - 09:46

10 безробітних відвідали виробництво Приватного підприємства «ВІЛС», яке 25 травня 2016 року  гостинно зустріло учасників «Дня відкритих дверей», презентуючи вільні робочі місця маляра, покрівельника та електромонтера.

В результаті проведення заходу   повернутись в професію маляра вдалося  безробітній, якій за певних обставин тривалий час не вдавалося знайти роботу за здобутою професією. 

Налагодження  фахівцями Артемівського міського центру зайнятості тісного зв’язку з роботодавцями, широка популяризація послуг та можливостей служби зайнятості, застосування нових форм роботи та інструментарію дає позитивні результати у вирішенні кадрових питань роботодавців  та  працевлаштуванні зареєстрованих безробітних.  З початку 2016 року Артемівським міським центром зайнятості  «День відкритих дверей» безпосередньо на виробництві проводиться вже вп’яте,  проведено  Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості та  6 міні-ярмарків вакансій, в яких взяли участь понад 700 зареєстрованих безробітних та незайнятих осіб. В результаті співпраці з роботодавцями  з початку 2016 року більше 670 осіб, серед яких  556 – із статусом безробітного, - за сприяння центру зайнятості знайшли постійну роботу, більше 540 осіб  - залучені до  тимчасової зайнятості.

25 травня 2016 року на «Дні відкритих дверей» виробництво Приватного підприємства «ВІЛС», яке забезпечує комплексне обслуговування 48 житлових будинків в одному з мікрорайонів Бахмута, представляли: директор - Валерій Сподін та його заступник  з виробничих питань  Олександр Рахманов. Для виконання поточних ремонтних  робіт сьогодні підприємству потрібні  маляр, покрівельник та електромонтер. Укомплектувати вільні робочі місця роботодавець розраховує за  сприяння служби зайнятості.   В ході заходу учасники довідались також про специфіку роботи підприємства,  режим його роботи та умови оплати праці, питання соціального захисту, тощо. 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Артемівського МЦЗ  Роман Коновал надав  інформацію  про ситуацію на місцевому ринку праці,  професійні уподобання та сучасні вимоги роботодавців до  шукачів роботи, конкуренцію серед різних професійних груп, про  послуги служби зайнятості шукачам роботи та роботодавцям.  

 За результатом співбесіди  на робоче місце маляра запрошено безробітну, яка  володіє професією, але тривалий час не працювала за фахом. Після короткого стажування, яке вже розпочалося, безробітна приступить до роботи і  з  поточного місяця поповнить ряди зайнятих  громадян.