Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відзначення Дня Європи у Соледарській школі №13

Переглядів: 2828
24.05.2016 - 12:24

У Соледарській загальноосвітній школі №13 на відзначення Дня Європи були заплановані та проведені наступні заходи: тематичні уроки, виховні години; тренінги щодо прав дитини, толерантності; віртуальні подорожі столицями європейських країн; свята «Ми маленькі українці!», «Хай сонечко сяє всім дітям Європи!» тощо.

Головною метою святкових заходів у рамках відзначення Дня Європи в країнах ЄС є поширення ідеї європейської ідентичності серед громадян Європейського Союзу, утвердження спільних європейських цінностей. У День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє!

Учні школи, вихованці дошкільного закладу «Червона квіточка» та колектив Соледарської музичної школи запросили на святковий концерт, присвячений Дню Європи, військовослужбовців. На згадку всім присутнім залишилися гарний настрій, щирі посмішки та голосні оплески. А українські військові самим маленьким артистам приготували подарунки та солодощі.

Усі ми різні, бо ми народ!

Усі ми рівні, шукай, знаходь!

Хай буде мир на всій землі,

Країни різні, а ми одні!

Відзначення Дня Європи у Соледарській школі №13Відзначення Дня Європи у Соледарській школі №13Відзначення Дня Європи у Соледарській школі №13

Останні статті на сайті