Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Україна – це Європа

Переглядів: 2175
23.05.2016 - 14:02

Відповідно до плану відзначення Дня Європи класними керівниками школи №10 м. Бахмута були проведені інформаційні хвилинки «День Європи в Україні» та віртуальні подорожі країнами ЄС, на яких дітей ознайомили з історією цього свята.

Для учнів 11 класу педагогом-організатором, вчителем економіки Мариною Сподіною проведено диспут «Європейський вибір України», на якому учні визначали економічну доцільність євроінтеграції. Учитель історії Олег Бак та бібліотекар Олена Галас провели для учнів старшої та середньої ланки уроки «Україна серце Європи». Крім того у шкільній бібліотеці оформлено тематичну експозицію, присвячену Дню Європи. Учні 8-Б класу (класний керівник Вікторія Льовкіна) підготували лінійку-танцювальний флешмоб «Україна – це Європа». Учні 5-6 класів взяли участь у виставці малюнків «Європа очима дітей».

Учні 7 класу виготовили прапори країн Євросоюзу для міського свята, у якому взяли участь учні 9-А та 9-Б класів (класні керівники Галина Жукова та Радміла Самко). До міського свята долучилися учні всіх шкіл міста: прикрасили площу прапорцями ЄС та взяли участь у концерті, де познайомились із країнами Європи, які презентували місцеві творчі колективи та гості міста.

Україна – це ЄвропаУкраїна – це ЄвропаУкраїна – це ЄвропаУкраїна – це ЄвропаУкраїна – це Європа