Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

Верховна рада України

Схід і захід разом: співробітництво закладів

Переглядів: 2286
23.05.2016 - 13:53

Протягом двох років навчально-виховний комплекс №11 м. Бахмута співпрацює з Тернопільським правовим ліцеєм.

У грудні 2015 року на базі НВК проходив правовий форум, який відвідали директор, учителі та учні з міста Тернополя. А наша команда юних правознавців в березні 2016 року взяла участь у ІХ Всеукраїнському дитячому правовому форумі. Така плідна діяльність привела до рішення щодо підписання Угоди про співпрацю на рівні навчальних закладів.

Із цією метою до Тернополя вирушили п’ятеро учнів НВК №11 - Едуард Котенджи, Володимир Барко, Марія Демченко, Марк Жариков, Єлизавета Портнова, учитель правознавства Володимир Сутковий, учитель історії Олена Чухлебова та представник батьківської громадськості. Учні мали можливість відвідати Головне управління юстиції, де вони дізналися про кожний відділ та юридичну систему роботи області, поспілкуватися з учнями ліцею та побувати на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету, де їм показали аудиторії, зали дебатів та бібліотеку. Також школярі відвідали криївку, яка знаходиться у приміщенні ліцею, ознайомилися з музейними експонатами періоду Другої Світової війни та скуштували українські народні страви Тернопільщини. У вільній час діти та їх наставники відвідали Почаївську лавру і, звичайно, були вражені її історичним минулим та архітектурою, гуляли містом, оглянули Тернопільське озеро, театр, макет старого міста.

Головну мету поїздки – підписання договору, було виконано, складено достроковий план співробітництва навчальних закладів. А головне, наші учні показують своїм прикладом, що ми – єдині, адже ми усі – українці.

Схід і захід разом: співробітництво закладівСхід і захід разом: співробітництво закладівСхід і захід разом: співробітництво закладівСхід і захід разом: співробітництво закладів

Останні статті на сайті